Het BNC-team

Customer Experience Officers

Eerst en vooral hebben we een fantastisch team van Customer Experience Officers (of ceo’s) die elke dag TOPgesprekken voeren voor onze klanten. Sommigen zijn al eens wat verlegen om zomaar op de website te staan. Dus kom zeker eens langs! 

Dan zal je meteen voelen, horen en zien wat voor een fantastisch team we hebben. 

Ceo's in de spotlight:

Yves

Soms noemen ze hem 'den dinosaurus' en dit omdat Yves sinds dag 1 een trouwe BNC 'er is. Yves is al jarenlang SPOC van Luminus, bovendien een van onze eerste klanten. Ook het organiseren van activiteiten na het werk doet Yves met plezier. Het is een 'specialleke', maar Yves heeft diep vanbinnen een gouden hartje.

Kelly

Ons Kelly, geen project dat ze niet aankan. Elegant, Octa+,… als Kelly haar schouders onder het project zet, weet je dat het goed loopt. Kelly is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken, maar eens je haar kent, heeft ze een peperkoeken hartje. De juiste dosis pit op de juiste plek! Zo hebben we ze graag!

Anke

Roeien en dieren, daar wordt ons Anke echt heel blij van! En wij van haar. LA-PER-RE, dat zal je Anke wel horen roepen als je over de vloer komt, want op dit project werkt ons Anke al enkele jaren!

Gert

Uit het verre Limburg en mét heerlijke tongval hebben we Gert. Servicegerichte trainingen of creatief quizzen? Gert doet het! Zijn ongelofelijke optimistische ingesteldheid is een voorbeeld voor velen.

Oleg

Den Oleg . Een heel hoog teddybeer-gehalte en vooral ook een stukje van ons meubilair. Ook al lijkt zijn foto iets anders te zeggen, kan Oleg ook heel serieus en punctueel te werk gaan.
Alhoewel een grapje of sarcastische opmerking er natuurlijk ook altijd wel af kan!

Maria

'La mamma'! Deze knappe dame heeft niet alleen Italiaanse roots, ze was ook nog eens een van de eerste leden uit ons Franse team.
Maria staat altijd paraat voor een babbeltje of roept regelmatig Nederlandse woorden die ze dan net geleerd heeft over de vloer. Haar drive en zuiderse karakter zijn haar twee grote sterktes.

Inspirators

Achter onze customer experience officers staat een team van inspirators. Zij zetten elke dag hun beste beentje voor om de ideale omstandigheden te creëren zodat iedereen de beste commerciële prestaties kan leveren.

Kenneth Andries

People Inspirator

Kenneth startte bij ons als Customer Experience Officer, maar onderscheidde zich al heel snel met zijn coachingscapaciteiten. Hij legde op een jaar tijd een indrukwekkend parcours af en mag zichzelf ondertussen een hele straffe People Inspirator noemen. En terecht! Klanten kunnen op hun beide oren slapen wanneer Kenneth hun project aanstuurt. Dankzij zijn drang om alles uit te spitten en zijn straffe inhoudelijke kennis van hun project. Ook voor de collega’s is die kennis natuurlijk handig, maar daarnaast kunnen zij op Kenneth rekenen voor topcoachings en zijn rustige, kalmerende energie.

Jakob Cauwenberghs

People Inspirator

Dé Jaak! Want zo kent iedereen hem. 

Van een klein paniekske bij de eerste call tot een klepper van je-wel-ste! Jakob startte net als Kenneth als Customer Experience Officer en bloeide open tot een topper van een inspirator.  Het BNC-bloed stroomt bij de Jaak door de aders. Dat kan ook niet anders, want Jakob is een van de eerste Customer Experience Officers die BNC kende. Niemand die het niet kan vinden met onze Jakob. Aan Jakob weet je wat je hebt en dat is natuurlijk fijn voor alle collega’s. Een babbel, feedback krijgen (en geven) ondersteunen bij projecten, hiervoor kan je altijd bij Jakob terecht. Hij zal er alles aan doen om van elke dag ‘ne goeien’ dag te maken

Ijverig, nuchter en een doorzetter;  zo zouden wij onze Jakob omschrijven.

Ah ja, natuurlijk mogen zijn flauwe mopjes ook niet vergeten worden 😉

Samira Aoufi, People Inspirator Best Next Contact

Samira Aoufi

Project Inspirator

Als je in de verte een enthousiast lachende, zelfzekere en – we mogen het toch zeggen Samira? – zwaar Antwerps klinkende stem hoort, dan weet je dat Samira in de buurt is! Als inspirator met het meeste ervaring in de contactcenterwereld kreeg ze hier van bij het begin een paar van onze grootste klanten onder haar hoede en die uitdaging pakte ze zonder verpinken met beide handen aan. Dankzij Samira weet iedereen op welk project hij of zij die week zal werken. Ook het opstarten van projecten verloopt met Samira steeds zo vlot mogelijk.  Zowel de klanten als onze Customer Experience Officers zijn daar ongelooflijk blij mee, want met haar hoog ‘doe-gehalte’ en positieve ingesteldheid weet ze iedereen te motiveren.

Natasha Van Velthoven

HR Inspirator

HR!! Da’s ons Natasha, Tasha voor de vrienden én collega’s. Ook Natasha is bij ons begonnen als Customer Experience Officer. Na een tijdje werken voor BNC werd het al snel duidelijk dat Natasha een passie had voor alles wat met HR te maken heeft. Natasha ontpopte zich tot iemand die weet van aanpakken en waar geen moeite teveel voor is. Voor alle HR-vragen, richt je je dus best tot haar. Natasha staat altijd klaar om te helpen, te luisteren en mee te zoeken naar oplossingen.

Behalve als het gaat over klachten, alhoewel ook daar heeft Natasha iets voor gevonden 😉

(Inside BNC-joke)

Tom Peeters, Solutions Inspirator Best Next Contact

Tom Peeters

Solutions Inspirator

Over jokes gesproken, dan spant Tom toch wel de kroon. 

Tom neemt de stevige uitdaging aan om binnen een groep van vlotte babbelaars te zorgen dat alles ook gestructureerd, gedocumenteerd en technisch perfect correct verloopt. Al een geluk dat hij zelf niet op zijn mondje is gevallen en die iets drogere materie zonder fout met humor en sappige opmerkingen weet te brengen. Alle gekheid op een stokje – en bij Tom hebben we daar soms al een stevige stok voor nodig 😉 – zijn zowel onze klanten als de collega’s blij dat ze bij Tom terecht kunnen om alles technisch in goeie banen te leiden.

Geoffrey Peytier

Leading Inspirator

Geoff startte BNC begin 2019 en liet het evolueren tot  bedrijf waar iedereen elke dag het beste van zichzelf geeft. Als je langskomt, zie je meteen waarom: het ene moment legt hij klaar en duidelijk een strategie voor aan een nieuwe klant, om dan in een call te springen waar hij topopportuniteiten uit een database met resultaten tovert, en tussendoor heeft hij nog snel een paar ceo’s de inspiratie gegeven die ze nodig hebben om hun volgende gesprek nòg beter te maken. Dat alles doet hij telkens met dezelfde passie, expertise en eenvoud.

Anne Godderie

Managing Director

Achter elke leading man, staat een leading lady. Samen met ons team People Inspirators zorgt Anne ervoor dat onze klanten steeds 100% op de hoogte zijn van de vooruitgang van hun project, zoekt ze naar manieren om het nòg beter te doen en vertaalt ze dit naar een duidelijk actieplan op te vloer. Facturatie, boekhouding, HR… niets dat Anne niet kan. Als dat geen straffe madam is, dan weten wij het ook niet meer! Lang verhaal kort: met haar straffe helikopterview, doelgerichtheid en bakken expertise slaagt ze er in om onze groep – soms wat onstuimige 😉 – talenten op koers te houden.

Ben jij onze Best Next Collega?