Het BNC team

Customer Experience Officers

Eerst en vooral hebben we een fantastisch team van Customer Experience Officers (of ceo’s) die elke dag topgesprekken voeren voor onze klanten. Sommigen zijn al eens wat verlegen om zomaar op de website te staan dus kom zeker eens langs op de vloer, maar hier is een sneak preview van onze ceo’s!

Het Best Next Contact team

Inspirators

Naast onze ceo’s staat een team van inspirators die elke dag hun beste beentje voorzetten om de ideale omstandigheden te creëren voor top commerciële prestaties.

Geoffrey Peytier, Leading Inspirator Best Next Contact

Geoffrey Peytier

Leading Inspirator

Geoff startte BNC begin 2019 en bracht het sindsdien naar een bedrijf waar meer dan 60 mensen elke dag het beste van zichzelf geven. Als je langskomt zie je meteen waarom: het ene moment legt hij klaar en duidelijk een strategie voor aan een nieuwe klant, om dan in een call te springen waar hij topopportuniteiten uit een database met resultaten tovert, en tussendoor heeft hij nog snel een paar ceo’s de inspiratie gegeven die ze nodig hebben om hun volgende gesprek nòg beter te maken. Dat alles doet hij telkens met dezelfde passie, expertise en eenvoud.

Kristof Verboven, General Inspirator Best Next Contact

Kristof Verboven

General Inspirator

Kristof is Geoffs rechterhand en zorgt dat alle individuele expertises binnen BNC zo goed mogelijk samenwerken en elkaar versterken. Klanten kennen Kristof als de man waarbij ze terecht kunnen voor zowel cijfermatige als inhoudelijke overkoepelende inzichten in hun project, die steeds onderbouwd en met een duidelijk toekomstperspectief hun kant op komen. Collega’s kunnen bij hem terecht voor een inspiratiemomentje, een stevige dosis optimisme, én nog het liefst van al: met hun eigen straffe ideeën om een project naar nog betere resultaten te tillen.

Anne Godderie, Operations Inspirator

Anne Godderie

Operations Inspirator

Elke dag zorgen dat 50 Customer Experience Officers doen wat er moet gebeuren om voor alle klanten een commercieel verschil te maken: niet evident, maar ons Anne doet het altijd met bruisende energie! Samen met ons team People Inspirators zorgt Anne ervoor dat onze klanten steeds 100% op de hoogte zijn van de vooruitgang van hun project, zoekt ze naar manieren om het nòg beter te doen en vertaalt ze dit naar een duidelijk actieplan op te vloer. Lang verhaal kort: met haar straffe helikopterview, doelgerichtheid en bakken expertise slaagt ze er in om onze groep – soms wat omstuimige 😉 – talenten op koers te houden.

Kenneth Andries

People Inspirator

Kenneth startte bij ons als Customer Experience Officer, maar onderscheidde zich al heel snel met zijn coachingscapaciteiten. Hij legde op een jaar tijd een indrukwekkend parcours af en mag zichzelf ondertussen een hele straffe People Inspirator noemen. En terecht! Klanten kunnen op hun beide oren slapen wanneer Kenneth hun project aanstuurt, dankzij zijn drang om alles uit te spitten en zijn straffe inhoudelijke kennis van hun project. Ook voor de collega’s is die kennis natuurlijk handig, maar daarnaast kunnen zij op Kenneth rekenen voor topcoachings en zijn rustige, kalmerende energie.

Samira Aoufi, People Inspirator Best Next Contact

Samira Aoufi

People Inspirator

Als je in de verte een enthousiast lachende, zelfzekere en – we mogen het toch zeggen Samira? – zwaar Antwerps klinkende stem hoort, dan weet je dat Samira in de buurt is! Als people inspirator met het meeste ervaring in de contactcenterwereld kreeg ze hier van bij het begin een paar van onze grootste klanten onder haar hoede en die uitdaging pakte ze zonder verpinken met beide handen aan. Zowel die klanten als onze Customer Experience Officers zijn daar ongelooflijk blij mee, want met haar hoog ‘doe-gehalte’ en positieve ingesteldheid weet ze elk project tot een succes te maken.

Vianney Adriaens, People Inspirator Best Next Contact

Vianney Adriaens

People Inspirator

Vianney is onze tweede Customer Experience Officer die zichzelf intussen een echte People Inspirator mag noemen. Het inspirator team spotte van bij de start al een indrukwekkende maturiteit die ook spontaan uitstraalde naar heel het team. Toen we die binnen BNC alleen maar zagen groeien, was er geen twijfel mogelijk wat de volgende stap zou zijn. Vianney helpt onze ceo’s vanuit zijn eigen ervaring op een hele empatische en down-to-earth manier verder groeien, zowel persoonlijk als professioneel. Daar kunnen wij als team alleen maar met veel bewondering naar kijken!

Lieve Dorenberg, Office Inspirator Best Next Contact

Lieve Dorenberg

Office Inspirator

Lieve staat hier bekend als “la mama” of “ons schoonma”, en die bijnamen worden allebei met veel liefde gebruikt. Lieve verzorgt alle HR-, administratieve en facilitaire taken en is bijgevolg een sleutelfiguur in het creëren van een ideale werkomgeving. Verlof aanvragen, een loonbrief waar je niet goed aan uit kan, eens een goeie babbel nodig als het even wat minder gaat? Ons mama is voor iedereen een luisterend oor. Maar als je afwas in de machine bent vergeten zetten of met je schoenen op je bureaustoel zit, schiet ons schoonma in actie!

Lisa Wauters

Business Inspirator

Outbound heeft een mooie toekomst, maar dat wil niet zeggen dat we andere opportuniteiten links laten liggen. Lisa bouwde waardevolle contactcenter-ervaring op bij de collega’s van THoCC en voegde daar de laatste 2 jaar nog een stevige dosis (online) marketingkennis aan toe bij een toonaangevend digital agency. Met die unieke skillset zorgt ze dat BNC-klanten het beste van die 2 werelden samenbrengen en zo nòg beter scoren. Zonder marketing geen sales, zonder sales geen inkomsten voor marketing: Lisa helpt je om de 2 naadloos te combineren!

Tom Peeters, Solutions Inspirator Best Next Contact

Tom Peeters

Solutions Inspirator

Tom neemt de stevige uitdaging aan om binnen een groep van vlotte babbelaars te zorgen dat alles ook gestructureerd, gedocumenteerd en technisch perfect correct verloopt. Al een geluk dat hij zelf niet op zijn mondje is gevallen en die iets drogere materie zonder fout met humor en sappige opmerkingen weet te brengen. Alle gekheid op een stokje – en bij Tom hebben we daar soms al een stevige stok voor nodig 😉 – zijn zowel onze klanten als de collega’s blij dat ze bij Tom terecht kunnen om alles technisch in goeie banen te leiden.

Ben jij onze Best Next Collega?