Bel ons +32 (0)15/68.46.16 · info@bestnextcontact.be

HET BNC TEAM

Customer Experience Officers

Eerst en vooral hebben we een fantastisch team van Customer Experience Officers (of ceo’s) die elke dag topgesprekken voeren voor onze klanten. Meer dan 50 mensen in 1 foto krijgen is een uitdaging met anderhalve meter afstand er tussen, maar we plakken zo snel mogelijk een gezicht op dat team!

INSPIRATORS

Naast onze ceo’s staat een team van inspirators die elke dag de ideale omstandigheden creëren om topgesprekken te kunnen voeren.
Geoffrey Peytier, Leading Inspirator BNC

Geoffrey Peytier

Leading Inspirator

Geoff startte BNC begin 2019 en bracht het sindsdien naar een bedrijf waar meer dan 30 mensen elke dag het beste van zichzelf geven. Als je langskomt zie je meteen waarom: het ene moment legt hij klaar en duidelijk een strategie voor aan een nieuwe klant, om dan in een call te springen waar hij topopportuniteiten uit een database met resultaten tovert, en tussendoor heeft hij nog snel een paar ceo’s de inspiratie gegeven die ze nodig hebben om hun volgende gesprek nòg beter te maken. Dat alles doet hij telkens met dezelfde passie, expertise en eenvoud.

Kristof Verboven, Proces Inspirator BNC

Kristof Verboven

COO

Kristof is Geoffs rechterhand en zorgt dat alle individuele expertises binnen BNC zo goed mogelijk samenwerken en elkaar versterken. Klanten kennen Kristof als de man waarbij ze terecht kunnen voor zowel cijfermatige als inhoudelijke overkoepelende inzichten in hun project, die steeds onderbouwd en met een duidelijk toekomstperspectief hun kant op komen. Collega’s kunnen bij hem terecht voor een inspiratiemomentje, een stevige dosis optimisme, én met hun eigen straffe ideeën om een project naar nog betere resultaten te tillen.

Jonathan Gybels, Solution Inspirator BNC

Jonathan Gybels

ICT & Traffic Inspirator

Jonathan startte hier als ceo, maar toonde al snel een indrukwekkende technische expertise en zorgt er nu voor dat alles bij BNC op rolletjes loopt op technisch vlak. Of hij nu van A tot Z een campagne opzet, een klant wegwijs maakt in een database, of het hele kantoor switcht van office werk naar thuiswerk: ‘den Jon’ lost elk probleem op met diepgaande kennis én in hapklare mensentaal. Bovenop al die verantwoordelijkheden verzorgt hij ook samen met collega Fleur onze rekruteringen. Van een manusje van alles gesproken!

Fleur Wouters, People Inspirator BNC

Fleur Wouters

People Inspirator

Fleurs rol binnen BNC werd door een collega nauwkeurig omschreven als “People Energy Inspirator”: ze is een onuitputtelijke bron van energie en enthousiasme, wat positief besmettelijk werkt naar alle ceo’s op de vloer. Fleur zorgt er voor dat alle mensen elke dag met de juiste mindset aan de dag beginnen. Alleen al de goeie resultaten die daaruit voortkomen zijn genoeg om haar klanten tevreden te stellen, en dankzij haar openheid en straight-forward attitude zijn die ook ten allen tijde 100% op de hoogte van hoe hun project loopt.

Kenneth Andries, People Inspirator BNC

Kenneth Andries

People Inspirator

Kenneth startte bij ons als CEO, maar onderscheidde zich al heel snel met zijn coachingscapaciteiten. Hij legde op een jaar tijd een indrukwekkend parcours af en mag zichzelf nu heel trots People Inspirator noemen. En terecht! Klanten kunnen op hun beide oren slapen wanneer Kenneth hun project aanstuurt, dankzij zijn drang om alles uit te spitten en zijn straffe inhoudelijke kennis van hun project. Ook voor de collega’s is die kennis natuurlijk handig, maar daarnaast kunnen zij op Kenneth rekenen voor topcoachings en zijn rustige, kalmerende energie.

Gunter Van Handenvoven, People Inspirator BNC

Gunter Van Handenhoven

Operations Inspirator

Het nieuwste lid van ons inspiratorteam, maar dat zou je op basis van zijn scherpe analyses en positieve impact niet zeggen. Gunter deed in de sportwereld pakken ervaring op in het coachen en motiveren van een team en paste die ervaring razendsnel toe op zijn nieuwe omgeving in een contactcenter. Hij helpt zowel onze inspirators, onze ceo’s als onze klanten om consequent zo veel mogelijk waarde te creëren. Laat je niet misleiden door zijn rustige uitstraling: door Gunter word je continu uitgedaagd om topprestaties te leveren!

Davina Andolina, People Inspirator BNC

Davina Andolina

People Inspirator

Bij BNC blijf je nooit lang stilzitten, en Davina zorgt er voor dat iedereen in de juiste richting beweegt. Ze begeleidt onze ceo’s in hun groeitraject binnen BNC en zorgt ervoor dat ze de juiste inzichten verwerven om dat traject volledig in eigen handen te nemen. Davina is een bom energie die er met haar passie en betrokkenheid voor zorgt dat onze mensen een lange en waardevolle toekomst vinden binnen BNC. En over ‘niet stilzitten’ gesproken: dat mag je bij Davina gerust ook letterlijk nemen. Blijf eens hangen voor een vrijdagspintje en zie ons dansbeest in actie!

Merel De Vleesschouwer, Talent Inspirator BNC

Merel De Vleeschouwer

Talent Inspirator

Merel zorgt dat iedereen die bij BNC start, de juiste kennis en technieken in de vingers heeft om een vliegende start te maken. Van een theorieopleiding die topverkopers creëert, kennistraining van een specifiek project tot interactieve workshops met rollenspelen: Merel weet het met haar eindeloze ideeën en creatieve aanpak steeds interessant én plezant te maken. Ze kan als geen ander ieders sterktes en mogelijke struikelblokken spotten en rijkt de juiste inspiratie aan om in beide zaken zo veel mogelijk te groeien.

Lieve Dorenberg, Office Inspirator BNC

Lieve Dorenberg

Office Inspirator

Lieve staat hier bekend als “la mama” of “ons schoonma”, en die bijnamen worden allebei met veel liefde gebruikt. Lieve verzorgt alle HR-, administratieve en facilitaire taken en is bijgevolg een sleutelfiguur in het creëren van een ideale werkomgeving. Verlof aanvragen, een loonbrief waar je niet goed aan uit kan, eens een goeie babbel nodig als het even wat minder gaat? Ons mama is voor iedereen een luisterend oor. Maar als je afwas in de machine bent vergeten zetten of met je schoenen op je bureaustoel zit, schiet ons schoonma in actie!

Lisa Wauters, Digital Inspirator BNC

Lisa Wauters

Business Inspirator

Outbound heeft een mooie toekomst, maar dat wil niet zeggen dat we andere opportuniteiten links laten liggen. Lisa bouwde waardevolle contactcenter-ervaring op bij de collega’s van THoCC en voegde daar de laatste 2 jaar nog een stevige dosis (online) marketingkennis aan toe bij een toonaangevend digital agency. Met die unieke skillset zorgt ze dat BNC-klanten het beste van die 2 werelden samenbrengen en zo nòg beter scoren. Zonder marketing geen sales, zonder sales geen inkomsten voor marketing: Lisa helpt je om de 2 naadloos te combineren!

Ook deel uitmaken van dit fantastische team?