Onze diensten

Sales

Er zijn echt nog voldoende commerciële talenten. Wij weten hoe ze te ontdekken, op te leiden en op te volgen

Loyalty

Er zijn heel wat touchpoints op de customer journey die vandaag niet ten volle benut worden en waar een proactieve contactname een gouden rol kan spelen inzake loyaliteit.

Retentie

Een contact dat vaak boordevol emoties zit maar tegelijkertijd een gouden opportuniteit is. De klant gaat toch weg of is een ambassadeur in wording... Het moet dus goed doordacht en er 'boenk op' zijn.

Afspraakplanning

Wij registreren alle berekende reistijden en geïntegreerde feedbackmodules. Synchroniseerbaar met Office 365, Gmail of Exchange.

Winback

Voer voor specialisten want als je tandpijn hebt ga je ook niet gewoon naar de dokter. Schoenmaker blijf bij uw leest, denken wij.

Inbound

Meestal gegenereerd door outbound campagnes, want bellen met een privé nummer wekt weinig vertrouwen. Wij pakken dit alvast anders aan.

Heb je een uitdaging voor ons?

Inbound vs outbound

Inbound & Outbound zijn vergelijkbaar met hoogspringen en verspringen. Beiden zijn een onderdeel van de atletiek, maar zijn wezenlijk verschillend van elkaar.
Outbound activiteiten hebben een andere set-up, opleiding en opvolging nodig om de resultaten te maximaliseren en de talenten ten volle tot hun recht te laten komen. Precies daarom zetten wij een facilitair contact center neer waarbinnen alle ondersteunende processen toegespitst zijn op deze unieke tak van sport.
Wij nodigen iedereen uit om te komen kijken en te beleven hoe ook dit type van contacten fantastische ervaringen kunnen zijn zowel voor bedrijven en hun eindklanten als voor de contact center medewerker zelf.

Onze aanpak

Doelstellingen

In een kennismakingsgesprek ontdekken we uw organisaties context, prioriteiten en uitdagingen. Met het BNC-model als houvast bouwen wij hierop een campagne op uw maat.

Ondersteuning

Ons team van inspirators stelt elke dag alles in het werk om de ideale (en outbound-specifieke) omstandigheden te creëren, zodat onze mensen het best mogelijke resultaat kunnen halen.

Toptalenten

De toptalenten die bij ons werken gaan verder dan uitvoeren alleen: zij worden 100% mee betrokken in de projecten waarvoor ze werken, wat hen alleen maar voordelen oplevert in de gesprekken.

Resultaten

Samen analyseren we regelmatig de resultaten & opportuniteiten. Ook het vieren van de successen doen we uiteraard samen!

Ben jij onze Best Next Customer?