Contact opnemen met BNC

Best Next Contact is een multi-channel, facilitair contact center met als focus proactieve klantencontacten en prospectie. Wij gaan 100% voor contacten die waarde genereren en bovendien verrassend aangenaam zijn voor alle stakeholders. Waar wacht je nog op? Kom langs of bel ons op!

Kom langs

Met de wagen

Dan navigeer je best naar Motstraat 30 en rijd je daar de parking op. Links achter het gebouw neem je een ticketje en parkeer je achter het gebouw, of nog eens achter de volgende hoek.

Voor de hoofdingang loop je het blokje rond om dan terug langs de straatkant binnen te komen. Als je op de binnenkoer toevallig een van onze sympathieke collega’s ziet staan, wijzen zij je ook heel graag de achteringang! Vergeet voor je vertrek niet je parkingticket te laten valideren.

Met het openbaar vervoer

BNC ligt op een 12-tal minuten wandelen van station Mechelen. Je verlaat het station best langs de achteruitgang. Loop achter de fietsenstalling naar rechts en rond het gebouw, volg nadien de verharde weg die wegleidt van de parking. Zo kom je terecht in de Bautersemstraat. Ga daar links, volg de straat tot het einde, and you’ve arrived!

CONTACTGEGEVENS

Best Next Contact
Motstraat 32
2800 Mechelen

+32 15 68 46 16

Voor vragen: 

info@bestnextcontact.be

Voor je sollicitatie: 

Rekrutering@bestnextcontact.be

VOlg ons